Acasă Economic Banca Italo Romena a deschis a doua agenţie din Timişoara

Banca Italo Romena a deschis a doua agenţie din Timişoara

552
DISTRIBUIȚI

Banca Italo Romena a deschis a doua agenţie din Timişoara la sfârşitul lunii aprilie. Noua agenţie oferă o gamă variată de produse şi servicii bancare de calitate, destinate atât persoanelor juridice, cât şi persoanelor fizice. Cu ocazia deschiderii noii agenţii a fost organizat un eveniment în cadrul căruia reprezentanţi ai comunităţii locale de afaceri s-au întâlnit cu oficialii Băncii Italo Romena: Franco Antiga – Preşedintele Băncii Italo Romena, Antonio Bianchin – Director General al Băncii, Gheorghe Muntean – Director al Sucursalei Bucureşti şi Mauro Cinefra – Area Manager. La eveniment a participat şi Giuffrida Manlio – Consulul General al Italiei la Timişoara, alături de  reprezentanţi ai autorităţilor locale.
„Timişoara are o semnificaţie specială pentru Banca Italo Romena deoarece este primul oraş în care Banca şi-a deschis porţile după ce a devenit membră a Grupului Veneto Banca, marcând astfel punctul de plecare al extinderii noastre teritoriale. Deschiderea celei de a doua agenţii din Timişoara este o confirmare a succesului înregistrat de Banca Italo Romena în acest oraş în cursul celor aproape zece ani de activitate. Prin această a doua agenţie ne dorim să susţinem prin servicii bancare de calitate atât comunitatea de afaceri, cât şi persoanele private, contribuind în acest fel la creşterea şi dezvoltarea oraşului de pe Bega.”, a declarat Franco Antiga, Preşedintele Băncii Italo Romena.
Odată cu intrarea sa în Grupul Veneto Banca în anul 2000, Banca Italo Romena a adoptat un model de extindere teritorială care a făcut ca astăzi aceasta să numere 22 de agenţii deschise în cele mai importante centre urbane din România.
„Misiunea Băncii Italo Romena, aceeaşi ca a tuturor instituţiilor financiare care fac parte din Grupul Veneto Banca, este aceea de a crea valoare în timp în teritoriile unde aceasta operează, prin servicii de calitate oferite cu etică şi responsabilitate. Acesta este obiectivul pe care Banca continuă să-l urmărească chiar şi în această perioadă dificilă a economiei internaţionale, susţinând proiectele clienţilor săi. Suntem mândri să deschidem o a doua agenţie în Timişoara aducându-ne astfel aportul la dezvoltarea regiunii supranumite „a opta provincie veneta”, a declarat Antonio Bianchin, Directorul General al Băncii Italo Romena.
 

Comentarii

comentarii