Acasă Economic Banca Transilvania ajută firmele să iasă din iarnă

Banca Transilvania ajută firmele să iasă din iarnă

DISTRIBUIȚI

Banca Transilvania propune companiilor o nouă soluţie suport pentru a depăşi actualul context economic, dar mai ales prima perioadă a anului, cunoscută ca fiind – în mod tradiţional – cu ritmuri mai scăzute. “Ieşirea din iarnă” este cea mai nouă facilitate de restructurare a creditelor de investiţii, o facilitate destinată firmelor, clienţi BT.
Această soluţie BT poate aduce clienţilor 3 luni de graţie – în decursul primului semestru din 2010 – prin amânarea integrală sau parţială a ratelor şi dobânzilor la credite. Pot beneficia de acest produs clienţii Băncii Transilvania, persoane juridice, care au credite majoritar contractate în BT, în valoare totală de maxim 1 milion de lei.
Banca Transilvania vrea să încurajeze comportamentul responsabil al firmelor, cu condiţia ca şi respectivii clienţi să aibă achitate toate datoriile restante şi să aibă serviciul datoriei 0 faţă de BT, în momentul în care apelează la facilitatea “Ieşirea din iarnă”. Firmele eligibile sunt cele care, la creditele contractate de la alte bănci, figurează în ultimul CRB cu serviciul datoriei A, B sau C.
„Ca bancă a oamenilor întreprinzători, lansarea unei soluţii noi pentru companii a fost o prioritate, în acest an. Avem o întreagă Platormă Anti-Criză, cu soluţii pentru diferite segmente de business. Inovăm cu responsabilitate tocmai pentru a avea o ofertă dedicată şi servicii adecvate de consultanţă pentru cei peste 150.000 de clienţi companii care lucrează cu noi”,spune Robert C. Rekkers, directorul general al Băncii Transilvania.
In Platforma BT Anti – Criză, lansată în 2009, se mai găsesc: Creditul Gata Garantat, lansat împreună cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri; Facilitatea de restructurare a creditului pentru companii; Abonamentulul Bancar – prin care întreprinzătorii pot să-şi reducă cheltuielile cu comisioanele bancare lunare; training-urile organizate de Clubul Intreprinzătorului Român, precum şi consiliere pentru accesul IMM-urilor la fondurile europene.

Comentarii

comentarii