Acasă Actualitate Bandă de circulație de pe Calea Șagului, nefuncțională, după un șantier început...

Bandă de circulație de pe Calea Șagului, nefuncțională, după un șantier început pentru canalizare în decembrie și „finalizat” cu asfaltare în februarie

1439
DISTRIBUIȚI

O bandă de circulație de pe Calea Șagului, pe sensul de ieșire din Timișoara, între strada Ovidiu Cotruș și sensul giratoriu, au fost „așezate” indicatoare din 200 în 200 de metri, încurcând traficul de pe banda 1, ne transmite un cititor.

„Motivul este calitatea proastă a lucrărilor făcute pentru introducerea canalizării. S-a săpat în decembrie 2019, și în ianuarie 2020 au sistat lucrările lăsând șanțul descoperit pe toată lungimea benzii 1.

Prin Februarie au refăcut banda 1 si au asfaltat tot, iar după 3 săptămâni s-a lăsat asfaltul și au apărut aceste indicatoare provizorii  puse in denivelări. De atunci banda 1 de circulație este nefuncțională, iar grămezile de moloz lăsate pe marginea drumului strică tot aspectul unei străzi de altfel neîntreținute și fără iluminat.

Înainte de aceste lucrări, pietonii circulau pe marginea drumului. Acum nu mai pot nici pe acolo și circulă pe carosabil. (…) La cât praf înghițim zilnic, mai rezistăm cu acest șantier încă vreo câțiva ani probabil. Lucrare care în orice țară civilizată se face în maximum doua săptămâni la noi are deja 8 luni”, consideră cititorul care ne-a pus la dispoziție și imaginea.

Comentarii

comentarii