Acasă Actualitate Banii strânși la concertul caritabil al Poliției Locale Timișoara și USV au...

Banii strânși la concertul caritabil al Poliției Locale Timișoara și USV au ajuns în contului studentului care are nevoie de ei

DISTRIBUIȚI

Duminică, 18 decembrie, polițiștii locali din Timișoara au organizat în propriul sediu un concert caritabil, împreună cu Akademika Banat– Departamentul Cultural din cadrul Universității de Științe ale Vieții „Regele Mihai I” Timișoara. Banii strânși în cadrul evenimentului, anunță polițiștii locali, au ajuns la Cătălin Dumitru Sanda, studentul de la Facultatea de Medicină Veterinară diagnosticat cu tumoră de glandă pineală și care are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Sala mare a instituției de la strada Avram Imbroane a fost plină cu emoție, atât din partea celor care au cântat pe scenă, cât și din partea celor care au asistat sau au sprijinit într-un fel sau altul organizarea acestui concert de suflet. Alături de Grupul vocal al Poliției Locale Timișoara au urcat pe scenă Akademika Banat Chorus, Corul Music Bliss din cadrul Liceului de Artă «Ion Vid»” Timișoara, soliștii Efraim Ghiman, Rodica Pâslari Canțîr, Alexandra Trif, Alexandra Vanc, Aurelian Goia, Ansamblul Akademika Banat ,«Tinerii de foc» – Universitatea de Științele Vieții «Regele Mihai I» din Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

În urma concertului a fost strânsă suma de 14.180 lei, la care se adaugă sumele donate direct în contul lui Cătălin de către persoane care nu au putut fi prezente la eveniment. Cei care doresc să-l ajute pe tânărul student încă o pot face în continuare în conturile deschise la Banca Raiffeisen în lei (RO50RZBR0000060005934244) și în euro (RO56RZBR0000060024038895)  sau la Banca Cooperatistă Jiul – Târgu Jiu (RO37CRCOX200100000587993) pe numele Sanda Angelica Ramona.

Comentarii

comentarii