Acasă Eveniment Bărbat amendat cu 30.000 de lei pentru că a abandonat o cantitate...

Bărbat amendat cu 30.000 de lei pentru că a abandonat o cantitate considerabilă de deșeuri pe Strada Bujorilor

DISTRIBUIȚI

Seria cazurilor de abandon de deșeuri în cantități considerabile continuă, de această dată polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă, aflați în patrulare în zona Fratelia, depistând în seara zilei de ieri, în jurul orei 23.40, un bărbatul care transporta resturi pe Strada Bujorilor din Timișoara.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în localitatea Dudeștii Noi, a fost surprins transportând deșeurile cu roaba și cu un cărucior. Deși a fost depistat ducând resturile pe timp de noapte astfel încât să nu fie văzut de alții, el a declarat că nu a știut că nu are voie să depoziteze gunoaiele în acel loc. Cel în cauză a fost sancționat conform OUG 92/2021 cu amendă de 30.000 de lei.

Doar săptămâna trecută alte trei persoane au fost depistate și sancționate drastic pentru aceeași faptă, iar în ultimele luni 22 de persoane au fost sancționate cu amenzi între 10.000 și 45.000 de lei pentru abandon de deșeuri pe domeniul public formând astfel adevărate rampe clandestine de deșeuri în zone precum Iuliu Maniu, Dimineții cu Cercului, Ceferiștilor, C.D. Loga, Drumul Boilor-Centrura Timișoarei, Ardealului, Torontalului, Divizia 9 Cavalerie, Mangalia, Panselelor etc.

Comentarii

comentarii