Acasă Eveniment Bărbat arestat preventiv, acuzat de spargerea de la Baroul Timiş

Bărbat arestat preventiv, acuzat de spargerea de la Baroul Timiş

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în cazul spargerii date la sediul Baroului Timiş. El este acuzat de furt calificat, după ce a sustras peste 20.000 de lei.

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus în data de 21.01.2022 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat – persoană de sex masculin – pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Totodată, cu privire la inculpat s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timişoara. (…) S-a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.01.2022, până la data de 19.02.2022, inclusiv”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

 Potrivit sursei citate, miercuri seara, în intervalul orar 19.00-20.00, bărbatul a pătruns, prin forţarea uşii de acces, în interiorul casieriei Baroului Timiş, de unde a sustras suma de 20.536 de lei, iar dintr-o altă încăpere a unităţii Baroului Timiş a sustras suma de 400 de lei.

Comentarii

comentarii