Acasă Eveniment Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat fiul

Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat fiul

DISTRIBUIȚI

catuse-shutterstockUn bărbat din judeţul Hunedoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat fiul, iar victima are nevoie de o lună de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat că un bărbat este cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor coroborată cu infracţiunea de violenţă în familie.  

“Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, la data de 10.03.2024, în jurul orei 07.50, în locuinţa proprietate personală, situată în satul Stânceşti de pe raza comunei Dobra, inculpatul C.N. a înjunghiat cu cuţitul în partea stângă superioară a abdomenului pe persoana vătămată C.N.D. – fiul său, provocându-i o plagă înjunghiată epigastru şi leziune de arteră mamară internă I.R.A., care i-au pus persoanei vătămate viaţa în primejdie şi necesită pentru vindecare 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.   

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Hunedoara care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii