Acasă Eveniment Bărbat de 36 de ani, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare,...

Bărbat de 36 de ani, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare, în Timiş

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 36 de ani a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare de fazani, în Timiş. Incidentul a avut loc în zona localităţii Livezile.

Victima şi vânătorul se îndepărtaseră de restul grupului împreună cu câinii. Cei doi participau la o vânătoare legală de fazani. La un moment dat, unul dintre vânători a observat mişcare, a crezut că este vreun animal şi a tras.

Bărbatul de 36 de ani a fost împuşcat în zona pieptului. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit. Toţi participanţii aveau armele deţinute legal.

Victima era consilier local PRO România în oraşul Deta. El a fost împușcat din greșeală chiar de nașul său, care face parte din PSD, după ce a fost confundat cu un fazan.

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

Cristi ieşise la o partidă de vânătoare împreună cu naşul fetiţelor sale. Nimeni nu bănuia că avea să fie şi ultimele ore din viaţa tânărului de 36 de ani.

Bărbatul a fost împuşcat accidental chiar de prietenul său, în piept. A fost confundat cu un animal. A mai supravieţuit doar câteva minute. În ciuda eforturilor medicilor, inima lui Cristi a cedat. Două fetiţe nu îşi vor mai vedea acum niciodată tatăl.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii