Acasă Eveniment Bărbat de 87 de ani, lovit mortal de maşină, condusă de un...

Bărbat de 87 de ani, lovit mortal de maşină, condusă de un tânăr de 26 de ani, în timp ce traversa o stradă din Arad

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 87 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost lovit de o mașină pe o stradă din Arad. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22:05, pe strada Voinicilor, din Arad, spun polițiștii, care urmează să stabilească toate circumstanțe în care a avut loc evenimentul rutier.

Primele date arată că un tânăr de 26 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea mașina pe str. Voinicilor, dinspre str. Renașterii spre B-dul Nicolae Titulescu, a accidentat un bărbat angajat în traversarea străzii Voinicilor, în apropiere de intersecția cu str. Zalău.

Victima a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitate și echipaje SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, fără succes, relatează Mediafax. Decesul a fost declarat după ora 23:00. În urma verificărilor, victima a fost identificată în persoana unui bărbat de 87 de ani, din Arad.

Testarea cu aparatele din dotare nu au indicat prezența alcoolului sau drogurilor în cazul șoferului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii