Acasă Eveniment Bărbat depistat consumând substanțe interzise în zona Podului Dragalina

Bărbat depistat consumând substanțe interzise în zona Podului Dragalina

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Patrulare și Control Spațiu Public au organizat, zilele trecute, o amplă acțiune în zona Pieței Iosefin – Gara de Nord – Bdul Regele Carol I, cu scopul prevenirii consumului de băuturi alcoolice pe domeniul public, a prevenirii comercializării de către reprezentanții societăților comerciale cu profil alimentație publică a produselor din alcool către minori, cu atât mai mult cu cât în zonă sunt mai multe unități de învățământ, iar în timpul orelor de școală sunt date că aici elevii au obiceiul să ”se refugieze” de la cursuri, precum și pentru prevenirea  altor fapte de natură contravențională sau penală.

În paralel cu efectivele Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara au acționat și efective din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale din competența acestora.

Au fost verificate patru unități de alimentație publică de tip bar și jocuri de noroc, au fost aplicate două sancțiuni pentru staționare neregulamentară și pentru activități de comerț stradal fără aviz în acest sens, iar patru persoane fără adăpost au fost predate către serviciile sociale.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost depistat în zona Podului Dragalina consumând produse din categoria celor interzise, respectiv țigarete cu etnobotanice, motiv pentru care a fost întocmită documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor. Astfel de acțiuni vor mai fi organizate și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii