Acasă Eveniment Bărbat din Mehedinți, amendat cu 12.000 de lei după ce a abandonat...

Bărbat din Mehedinți, amendat cu 12.000 de lei după ce a abandonat cinci pui de pisică lângă un container de gunoi

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei de poliţiştii din Caraş Severin după ce a abandonat cinci pui de pisică lângă un container de gunoi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş Severin au anunţat, vineri, că poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor Caraş-Severin au fost sesizaţi, la finalul lunii mai, că în localitatea  Iardaşiţa, comuna Mehadia., localitatea Iardaştiţa, au fost găsiţi cinci pui de pisică, foarte mici, abandonaţi lângă un container de gunoi.

”Pisicuţele în vârstă de doar o zi au fost încredinţate unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor.

Totodată, aceştia au continuat verificările pentru a stabili cine a abandonat animalele, astăzi fiind identificat un bărbat de 67 de ani, din judeţul Mehedinţi, care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 12.000 de lei, pentru fapta sa”, au precizat poliţiştii.

Ei au adăugat că abandonarea animalelor constituie contravenţie şi este sancţionată cu amendă între 3.000 şi 12.000 de lei.

Comentarii

comentarii