Acasă Eveniment Bărbat din Timiş, prins în flagrant când vindea două kg de cocaină...

Bărbat din Timiş, prins în flagrant când vindea două kg de cocaină cu 70.000 de euro

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au prins în flagrant delict un bărbat care a vândut 2 kilograme de cociană în valoare de 70.000 de euro. De asemenea, a fost prins şi cel care îi livrase acestuia drogurile. 

 ”La data de 12 februarie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, unul dintre aceştia a fost prins în flagrant delict, în municipiul Timişoara,  în timp ce ar fi vândut 2 kilograme de cocaină (drog de mare risc), cu 70.000 de euro, cantitate livrată de celălalt bărbat”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al IPJ Timiş.

Procurorii DIICOT Timişoara au dispus reţinerea celor 2 persoane, pentru 24 de ore,iar apoi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii