Acasă Eveniment Bărbat din Timiș, reținut de polițiști după ce a furat zeci de...

Bărbat din Timiș, reținut de polițiști după ce a furat zeci de mii de lei din contul unei firme din București

DISTRIBUIȚI

catuse11

Un timișean a fost reținut de polițiști după ce a reușit să fure din contul unei societăți comerciale din București zeci de mii de lei. Polițiștii din Timiș, sesizați de reprezentanții companiei din capitală, l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 31 de ani în municipiul Lugoj.

„În fapt, la data de 14.04.2022,  polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au fost sesizați de administratorului unui societăți comerciale din București, cu privire la faptul că în perioada 06.09.2021-18.10.2021, din contul bancar al societății ar fi fost efectuate 5 tranzacții neautorizate către un cont necunoscut, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 34.000 de euro. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș au  identificat și depistat în municipiul Lugoj, un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul este cercetat pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată. Acesta a fost introdus în arest, unde va sta 24 de ore.

Comentarii

comentarii