Acasă Eveniment Bărbat împușcat în picior de polițiști, după ce soția, polițistă, a sesizat...

Bărbat împușcat în picior de polițiști, după ce soția, polițistă, a sesizat săvârșirea infracțiunii de violență în familie

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Arad a fost împușcat în picior de către polițiști, după ce acesta a atacat forțele de ordine care au intervenit pentru a aplana un scandal în familie.

Polițiștii au intervenit la o sesizare privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, victima fiind o polițistă din cadrul IPJ Arad. La fața locului polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care se manifesta agresiv, iar la un moment dat, acesta a lovit autospeciala de poliție, anunță IPJ Arad.

La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul nu mai era la fața locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 38 de ani a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool, și a devenit violent cu unul dintre polițiști.

Individul a fost somat de polițiști să înceteze, fiind folosit spray-ul iritant lacrimogen, dar pentru că acesta nu s-a conformat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul nu s-a conformat nici de această dată, încercând să-l atace pe polițist, motiv pentru care acesta a executat un foc în direcția sa, glonțul rănindu-l la nivelul unui membru inferior. Individului i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele date a rezultat faptul că intre cei doi soți au mai avut loc certuri, dar nu au fost sesizate poliției.

”Prima măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, a transmis Poliția Arad.

Bărbatul a fost apoi încătușat și preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la spital.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

Comentarii

comentarii