Acasă Eveniment Bărbat jefuit în Parcul Civic din Timişoara, în care a fost tâlhărit...

Bărbat jefuit în Parcul Civic din Timişoara, în care a fost tâlhărit şi jurnalistul britanic Charlie Ottley

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 51 de ani a fost jefuit în Parcul Civic din Timişoara, acelaşi parc în care a fost tâlhărit şi jurnalistul britanic Charlie Ottley. Atacatorul a fost prins după şase zile de la fapta sa şi a fost reţinut pentru 24 de ore, scrie news.ro.

Incidentul a avut loc în data de 2 iunie, potrivit IPJ Timiş.

”La data de 02.06.2022,poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara  au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 01.06.2022, un bărbat în vârstă de 61 de ani, în timp ce se afla în Parcul Civic din Timisoara, a fost lovit din spate, în zona capului de către o persoană necunoscută, a căzut la pământ, aceasta continuând sa-l lovească cu pumnii şi picioarele, iar ulterior i-a sustras portmoneul ce conţinea suma de 700 lei  şi acte personale”, transmite IPJ Timiş.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar în dimineaţa zilei de miercuri s-a reuşit depistarea acestuia pe raza localităţii Săcălaz de lângă Timişoara, acesta fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri.  

”În urma probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie introdus  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş”, mai transmite IPJ Timiş.

Tot în Parcul Civic din Timişoara a fost tâlhărit şi jurnalistul britanic Charlie Ottley, în noaptea de duminică spre luni.

Acestuia i s-a furat geanta în care avea o dronă şi mai multe carduri pe care se aflau înregstrări video pe care acesta le va folosi în documentarul la care lucrează, pentru judeţul Timiş. În acest caz hoţii, nişte copii, au fost imediat prinşi, iar geanta a fost ulterior recuperată, în cursul zilei de marţi.

Miercuri Charlie Ottley şi-a primit bunurile furate.

Comentarii

comentarii