Acasă Eveniment Bărbat reținut după ce şi-a răpit fosta concubină, a ţinut-o captivă timp...

Bărbat reținut după ce şi-a răpit fosta concubină, a ţinut-o captivă timp de 20 de ore şi 30 de minute, vreme în care a şi bătut-o

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au transmis că un bărbat a fost reţinut după ce şi-a răpit fosta concubină, după ce ea s-a urcat de bunăvoie în maşina lui şi el a blocat uşile autoturismului pentru a o transporta pe traseul Timişoara – Moşniţa Nouă – Bucovăţ – Remetea Mare – Topolovăţu Mare – Giroc. El i-a luat telefonul şi a dus-o la apartamentul lui, a bătut-o şi a ţinut-o captivă până când a intervenit un echipajul ISU Timiş, vineri, după ce un martor a văzut-o femeia de pe balconul apartamentului şi a sunat la 112. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 4-5 zile. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

„În intervalul de timp cuprins între data de 04.04.2024, în jurul orei 11:00 şi data de 05.04.2024, în jurul orei 07:30 (timp de aproximativ 20 ore şi 30 de minute), inculpatul a lipsit-o de libertate în mod ilegal pe persoana vătămată prin aceea că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 11:00, după ce persoana vătămată s-a urcat de bunăvoie în autoturismul condus de inculpat, acesta din urmă a blocat uşile autoturismului şi a transportat-o pe persoana vătămată împotriva voinţei ei pe ruta Timişoara – Moşniţa Nouă – Bucovăţ – Remetea Mare – Topolovăţu Mare – Giroc. Pentru a facilita lipsirea de libertate în mod ilegal a persoanei vătămate, imediat după ce aceasta din urmă a urcat în autoturism, inculpatul a deposedat-o temporar prin violenţă de telefonul mobil”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, într-un comunicat de presă, de sâmbătă.

A intervenit ISU timiş pentru salvarea femeii.

„Ulterior, inculpatul a transportat-o pe persoana vătămată împotriva voinţei sale la apartamentul său, unde a lipsit-o în continuare de libertate până la intervenţia echipajului ISU Timiş, în data de 05.04.2024 ora 07:30, ca urmare a apelului efectuat de către un martor căruia persoana vătămată i-a solicitat ajutorul de pe balconul apartamentului. Totodată, în data de 04.04.2024, în jurul orei 12:00, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată în timp ce se aflau în autoturismul inculpatului parcat în apropierea localităţii Topolovăţu Mare, cu pumnii în zona feţei, a toracelui şi în partea lombară, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit procurorilor, cei doi sunt foşti concubini şi se cunoşteau.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de sâmbătă el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Judecatoria Timişoara.

Comentarii

comentarii