Acasă Eveniment Bărbaţi suspectaţi că au jefuit o bijuterie din Arad, prinşi la aproape...

Bărbaţi suspectaţi că au jefuit o bijuterie din Arad, prinşi la aproape o lună şi jumătate de la comiterea faptei

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Arad au reuşit să prindă persoanele suspectate că, într-o noapte de la jumătatea lunii mai, au furat mai multe bijuterii dintr-un magazin din Arad. Au fost făcute percheziţii în Oradea şi Bacău, doi bărbaţi fiind arestaţi preventiv, scrie news.ro

”În noaptea de 14 spre 15 mai a.c., poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre un furt, dintr-un magazin de bijuterii, din municipiu. A fost constituită o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Arad, Serviciul Criminalistic şi alţi specialişti”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Sursa citată a precizat că au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, 2 în localitatea Oneşti (jud. Bacău) şi 2 în municipiul Oradea (jud. Bihor).

”În colaborare cu poliţiştii S.I.C., din judeţele Bacău şi Bihor, au fost ridicate, din cele 4 locaţii, aproximativ 60.000 de lei, articole pirotehnice, bijuterii din metal, posibil confecţionate din metal preţios, precum şi obiecte vestimentare care ar fi putut fi folosite la furturile din două magazine de bijuterii, din Arad şi Oradea”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii precizează că, joi, au fost duşi pentru audieri, din Oradea (jud. Bihor), respectiv Oneşti (jud. Bacău), şi ulterior reţinuţi, 2 bărbaţi, de 50 şi 51 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

”La data de 28 iunie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a mai transmis sursa citată.

Comentarii

comentarii