Acasă Eveniment Bărbatul care l-a înjunghiat pe poliţistului din Timiş a fost reţinut

Bărbatul care l-a înjunghiat pe poliţistului din Timiş a fost reţinut

393
DISTRIBUIȚI
catuse-shutterstock

Bărbatul care l-a înjunghiat cu un cuţit, în picior, pe un poliţist aflat în misiune în satul Surducu Mic, comuna Traian Vuia, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 60 de ani care l-a înjunghiat cu un cuţit, în picior, pe un poliţist aflat în misiune a fost reţinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un poliţist din Făget, judeţul Timiş, aflat în misiune în localitatea Surducu Mic a fost înjunghiat cu un cuţit în picior, joi seară. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar agresorul a fost ridicat de poliţişti pentru a fi audiat.

Un echipaj de poliţie de la Secţia Rurală Făget a intervenit pentru a aplana un scandal izbucnit la un local din localitatea Surducu Mic, comuna Traian Vuia. La un moment dat, unul dintre scandalagii a pus mâna pe un cuţit şi l-a rănit pe un poliţist la un picior. Martorii spun că rana bărbatului sângera foarte tare.

Imediat la locul incidentului a sosit şi un echipaj SMURD care l-a preluat pe poliţist şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul din Făget, pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Este vorba de un bărbat de 60 de ani, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii