Acasă Eveniment Bărbatul din Reșița care și-a împușcat prietena a fost arestat preventiv

Bărbatul din Reșița care și-a împușcat prietena a fost arestat preventiv

539
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care și-a împușcat prietena cu un pistol cu bile a fost arestat preventiv – El este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţareBărbatul care și-a împușcat prietena cu un pistol cu bile a fost arestat preventiv – El este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a anunţat, vineri, că a început urmărirea penală împotriva unui bărbat care şi-a ameninţat concubina cu o armă, apoi a tras asupra ei cu un pistol cu bile, provocându-i mai multe răni.

“În cauză a fost începută urmărirea penală faţă de fapta constând în aceea că la data de data de 10 februarie, organele de poliţie s-au sesizat despre faptul că o persoană deţine fără drept arme şi muniţie, precum şi faptul că a ameninţat o persoană de sex feminin cu un pistol, apoi a tras asupra acesteia cu un pistol cu bile, cauzându-i răni în diverse zone ale corpului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Judecătoria Reşiţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”.

O femeie din Reșița a ajuns la spital după ce a fost împușcată de iubitul ei cu un pistol cu bile. A primit îngrijiri medicale, dar nu este internată în spital.

 

Comentarii

comentarii