Acasă Eveniment Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, la Timişoara, a fost arestat

Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, la Timişoara, a fost arestat

165
DISTRIBUIȚI
FOTO: Tion.ro

Procurorii anunţă, joi, că bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, la Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a înjunghiat victima cu un cuţit la baza gâtului, ceea ce i-a produs femeii o hemoragie masivă ce a dus imediat la deces. 

”În data de 12 ianuarie 2022, procurorii Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.A.-C., sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra soţiei), prevăzută de art.199 alin.1 raportat la art.188 alin.1 C.pen”, a transmis, joi, prinr-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.   

Potrivit sursei citate, în data de 12 ianuarie 2022, în jurul orelor 0500 – 0530, în timp ce se afla în locuinţa sa situată în Timişoara, inculpatul i-ar fi aplicat soţiei sale o lovitură de cuţit la baza gâtului şi una în antebraţul stâng, leziunea produsă în urma loviturii de la baza gâtului fiind urmată de hemoragie internă şi externă masivă, ce a condus imediat la decesul victimei, în incinta imobilului.   

”În data de 12 ianuarie 2021, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai precizat procurorii.   

Bărbatul are 65 de ani, iar soţia sa avea aceeaşi vârstă.   

Bărbatul a înjunghiat-o în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa lor din Timişoara, iar apoi a sunat la 112.

Comentarii

comentarii