Acasă Actualitate “Barbie modificată” vine la cel mai mare congres de tattoo din Timișoara

“Barbie modificată” vine la cel mai mare congres de tattoo din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Timișoara International Tattoo Convention se va desfășura în perioada 21-23 aprilie, la Iulius Town. Evenimentul va aduna peste 50 de artiști din nouă țări. Vor veni artiști din Hong Kong, Malaiezia, Germania, Italia ori Croația.

“Este prima ediție a Timișoara International Tatoo Convention. Fiecare artist va avea scaunul lui, stația lui, și ei vor tatua în cele trei zile. Vom avea și multe evenimente conexe. Concerte de rock, DJ-seturi, dans, fetele cu foc, demonstrații de parkour – băieții aceia care sar de pe clădiri. Ținem să implementăm acest concept de convenție de tatuaj. Doar la tatuaje se folosește termenul acesta. Nu este un festival, nu este expoziție, este convenție”, a declarat Sorin Stanca, organizatorul evenimentului.

Aydin Mod – cunoscută și ca “Barbie modificată”, este invitată la prima ediție a Convenției de tatuaj de la Timișoara. Tânăra din Italia a uimit o lume întreagă pentru pasiunea ei de a se „juca” cu propriul corp.

Și-a făcut primele piercinguri la vârsta de 11 ani. La 15 ani și-a tăiat limba în două și a început o serie de proceduri extreme, unele foarte controversate. Astăzi are peste 20 de piersinguri, tatuaje complexe pe tot coprul, și-a tatuat globii oculari și fața, și-a tăiat nările, și-a pus fillere în obraji și acid hialuronic în buze. Mai mult, și-a făcut unele “operații estetice” în zona intimă. Intenția ei este să-și acopere întregul corp cu tatuaje, piercinguri și intenționează să-și pună dinți metalici.

“Sincer, rareori acord atenție comentariilor, atât pozitive, cât și negative. Cred că sunt doar păreri irelevante dictate de ignoranță și gusturile personale. Singura persoană pe care trebuie să o mulțumesc sunt eu. Sunt o persoană normală, trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și dacă cineva nu este în regulă cu asta, pot să stea departe de mine. Din fericire, am parte de mult sprijin și sunt înconjurată de oameni minunați. De obicei, mă înțeleg mai bine cu oameni care au stiluri de viață diferite de al meu, ceea ce este surprinzător”, declara Aydin Mod pentru Dalystar.co.uk.

În cadrul Convenției de la Timișoara vor concerta trupele Anton și Funk 28, vor fi sesiuni de DJ cu Zoleevee și Calibro45, vor fi demonstrații de parkour cu Olly, spectacol cu foc cu trupa Amaris Agni și multe alte surprize.

Comentarii

comentarii