Acasă Actualitate Barza de la Cărpiniș este în regulă, o puteți vedea live. Wildlife...

Barza de la Cărpiniș este în regulă, o puteți vedea live. Wildlife România: Nu orice barză care stă în zăpadă are nevoie să fie salvată

2936
DISTRIBUIȚI

A rezistat barza din Timiș din al cărei cuib se transmite live, zi de zi. Cris, barza care acum o săptămână s-a întors în cuibul de la Cărpiniș, este bine, deși a trecur prin cod galben și ninsori abundente. Vă asigură cei de la Wildlife România, cei care se ocupă de atâția ani de transmisiunile live din cuibul berzelor din Carani și Cărpiniș (https://wildliferomania.com/live/barza-alba-carpinis/). Urmărind transmisiunea, oamenii au vrut să ajute barza, să o ia, să o ducă în casă, numai că pasărea nu avea nimic…  Berzele pot fi ajutate dacă sunt înghețate, nu se mișcă sau coboară ele după ajutor. Reprezentanții Wildlife România au liniștit oamenii și le-au transmis ăc barza de la Cărpiniș nu are nevoie de ajutor, acum.

„Nu are nevoie de niciun ajutor. Acum, la Cărpiniș, este -1 grad iar maxima zilei va fi de +2 grade. Bălțile nu sunt înghețate, sunt destule în zonă. Nu orice barză care stă în zăpadă are nevoie să fie salvată așa cum nu toate bătrânicile de pe trotuar vor să treacă strada. (…) Ne bucurăm că sunteți atât de mulți oameni cu suflet bun. Dar trebuie să fim conștienți că acestea sunt păsări sălbatice, nu găini sau pisici”, transmit cei de la Wildlife România.

Puteți în schimb dona bani (https://wildliferomania.com/cs_cause/sustine-continuarea-proiectului-in-2018/) pentru ca proiectul Wildlife România să continue!

Comentarii

comentarii