Acasă Sport Baschetbaliștii de la SCM Timișoara joacă returul optimilor de finală din Cupa...

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara joacă returul optimilor de finală din Cupa României cu CSM Miercurea Ciuc

DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii SCM Timișoara joacă marți, 28 septembrie, la ora 19,00, returul optimilor de finală din Cupă României, cu CSM Miercurea Ciuc. În manșa întâi, disputată vineri, în Harghita, echipa antrenată de Petricevic, Bota și Markovic a câștigat cu 93-54.

În tur, toți „leii” de pe foaia de arbitraj, au jucat cele puțin zece minute, fiecare a marcat, inclusiv juniorul Robert Schipor, folosit timp de 16 minute și 37 de secunde. Tânărul crescut la academia clubului nostru a avut procente remarcabile: 100% (2/2) la „libere”, 83% (5/6) la aruncările de două puncte și 50% (1/2) la trițe, pentru un total de 15 puncte.

Și celălalt tânăr jucător, Cristian Mocrițchi, a avut procentaj maxim la un capitol, aruncările de trei puncte, două marcate din două încercări.

Nou-venitul Darrion Dont’e Strong a fost cel mai eficace (coeficient 27). Fundașul american a încheiat partida cu 21 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și două intercepții.

La statistica generală, Timișoara a avut 40 de recuperări (9 ofensive), 11 intercepții și 4 capace, cu un index de 122 la eficacitate.

Având în vedere că creșterea numărului de cazuri Covid-19 la Timișoara, meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc se va disputa fără spectatori.  Partida va putea fi urmărită pe FRB TV, https://www.youtube.com/watch?v=MsATk64ynMU

Din pricina creșterii abrupte a numărului de cazuri Covid în Timișoara, partida se va disputa fără spectatori, dar poate fi urmărită la FRB TV. Toate detaliile sunt pe site-ul oficial, http://www.scmtimisoara.ro/…/returul-incepe-de-la-39…/

 

Comentarii

comentarii