Acasă Eveniment Bătaie într-o intersecție din Timișoara după o şicanare în trafic. Au intervenit...

Bătaie într-o intersecție din Timișoara după o şicanare în trafic. Au intervenit trupele speciale

DISTRIBUIȚI

Trupele speciale au intervenit luni noaptea, în zona Modern din Timișoara, după ce mai mulți angajați ai fabricii Continental s-au luat la bătaie, pentru a după o şicanare în trafic.

Trei maşini şi zece participanţi au fost protagoniştii scenelor revoltătoare, derulate în plină stradă, la intersecția străzii Gheorghe Adam cu strada Simion Bărnuțiu. Şoferii autoturismelor au început scandalul în timp ce erau la volan. N-a mai durat mult şi au coborât în intersecţie, unde s-a iscat o bătaie generală. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, patru dintre indivizi au ajuns la spital. Iar ceilalţi au fost săltaţi şi duşi la audieri. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au dat 15 amenzi, în valoare de 40.000 de lei, după ce aproximativ zece bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, s-au luat la bătaie pe o stradă din Timişoara. Pentru aplanarea conflictului au intervenit poliţiştii şi jandarmii.

 
“Azi-noapte, în jurul orei 23:00, la intersecţia străzilor Simion Bărnuţiu cu Gheorghe Adam din Timişoara, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane pe baza unor neînţelegeri. În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş care au intervenit pentru aplanarea conflictului şi imobilizarea persoanelor implicate”, a transmis Poliţia Judeţeană Timiş.
 
Zece bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost audiaţi, iar unul se află la spital pentru îngrijiri medicale.
 
“10 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Timişoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi au aplicat 15 amenzi. 
 
“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală cât şi pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea”, a menţionat IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii