Acasă Eveniment Bătaie sălbatică, cu sticle și bâte, în centrul Timişoarei

Bătaie sălbatică, cu sticle și bâte, în centrul Timişoarei

570
DISTRIBUIȚI

Deplasarea la Arad a început cum nu se putea mai rău pentru suporterii dinamovişti. Fanii “câinilor” au avut parte de o surpriză neplăcută la Timişoara, unde au dat peste un grup de ultraşi. Cum cele două galerii nu se suportă, întâlnirea a degenerat, iar totul s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

“Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piaţa Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coşbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alţii. Unii dintre ei aveau bâte”, a povestit un martor, iar un altul a continuat: “Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, ei mi-au vandalizat maşina. Erau într-o stare de turbare, să spun aşa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alţii, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, îşi cărau picioare, pumni în cap, în stomac”.

La locul incidentenlor a apărut rapid Jandarmeria, iar mulţi dintre cei implicaţi în scandal au fost legitimaţi de poliţişti.

UTA Arad – Dinamo este unul dintre cele mai interesante meciuri din şaisprezecimile Cupei României. Partida se joacă, marţi, de la ora 16:30.

Comentarii

comentarii