Acasă Eveniment Bătrânică de 90 de ani, dispărută de 10 zile, găsită moartă pe...

Bătrânică de 90 de ani, dispărută de 10 zile, găsită moartă pe malul râului Cerna

702
DISTRIBUIȚI

O bătrânică în vârstă de 90 de ani, din minicipilul Hunedoara, dată dispărută de familie în 9 noiembrie, a fost găsită moartă pe malul râului Cerna, în zona Combinatului Siderurgic.

Bunicuța în vârstă de 90 de ani, din municipiul Hunedoara, dată dispărută de familie, în data de 9 noiembrie, a fost găsită decedată joi (19 noiembrie), în zona Combinatului Siderurgic.

Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat, care a sesizat autoritățile.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Deva, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

“Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 15:15, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe malul râului Cerna, în zona fostei gări Blooming, a găsit o femeie decedată. Patrula de siguranță publică și echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a identificat cadavrul ca aparținând unei femei in vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, plecată voluntar de la domiciliu în data de 9 noiembrie 2020.

Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale (femeia nu prezenta urme vizibile de agresiune). Cadavrul a fost preluat de reprezentanții SJML Hunedoara și transportat la morga Spitalului Deva, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat comisar șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, potrivit servuspress.ro.

Bătrâna a fost găsită fără suflare după ce oamenii legii au căutat-o timp de zece zile, fără succes. Femeia a dispărut în 9 noiembrie, în jurul orei 13.00, din zona Pieței Dunărea.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a solicitat sprijinul Poliției Române încă de la momentul dispariției.

Atunci, Poliția municipiului Hunedoara împreună cu Poliția Locală au demarat o amplă operațiune de căutare a femeii dispărute.

Vineri (13 noiembrie-n.red.), Poliția Locală a municipiului Hunedoara a primit indicii despre persoana dispărută, și anume că a fost văzută în urmă cu două zile în zona haldei de zgură.

Un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat în zonă pentru a discuta cu persoanele care locuiesc acolo, dar femeia nu a fost găsită.

Comentarii

comentarii