Acas─â Economic BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

363
DISTRIBUIȚI

 Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai ca, incepand de vineri 15 Aprilie ora 23.00, pana sambata 16 Aprilie ora 5.00 dimineata, vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR. 

Fluctuatiile disponibilitatii din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCR – imbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite. Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere.

Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative – Click 24 Banking BCR si Alo 24 Bankign BCR va fi disponibil conform programului de functionare – 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit. Serviciile oferite de good.bee prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, functionale 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partnere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil.
 

Comentarii

comentarii