Acasă Economic BCR scade dobânzile la creditele pentru populaţie

BCR scade dobânzile la creditele pentru populaţie

509
DISTRIBUIȚI

Banca Comercială Română reduce cu până la 2,5 puncte procentuale, începând de azi, dobânzile la creditele în lei, noi acordate, pentru persoane fizice.
Dobânzile la creditele de nevoi personale Divers Extra BCR cu dobândă fixă în lei încep acum de la 9.9% pe an şi ajung până la 11.75% pe an pentru clienţii cu istoric bun cu BCR, în funcţie de termenul pe care se acordă creditul. Pentru clienţii fără istoric cu BCR dobânzile ajung până la 13,25% pe an. 
 „Pentru că este foarte important să-ţi cunoşti clienţii şi să-i răsplăteşti pe cei buni, avem o ofertă specială pentru clienţii care au istoric bun cu noi. Le oferim cele mai bune condiţii din piaţă la creditele de nevoi personale cu dobândă fixa” a declarat Ştefan Coroianu, Director Executiv Direcţia Credite Retail, BCR.
Clienţii cu istoric cu BCR sunt clienţii care au mai avut credit la BCR şi au avut un comportament bun de plată, clienţii care îşi încasează salariul într-un cont curent deschis la BCR.
De asemenea, BCR modifică nivelul dobânzilor fixe aferente depozitelor la termen în lei pentru persoane fizice, cu maturităţi scurte de până la 6 luni inclusiv (reducere între 0.1% – 0.4% pe an). Dobânzile pentru maturităţi de 9 şi 12 luni rămân nemodificate.
„Le propunem clienţilor noştri depozitele pe un termen mai lung ca soluţie de economisire în condiţiile în care dobânzile pe termen scurt sunt în scădere. Depozitele pe cel puţin 9 luni le asigură protecţia venitului aşteptat datorită dobânzii fixe care este nemodificabilă pe toată perioadă depozitului şi pentru care ofertă noastră este avantajoasă. Mai mult, vrem să răsplătim clienţii vechi ai băncii şi de aceea pentru ei vom avea un bonus special, peste dobânda acordată standard.” a declarat Sorin Mititelu, director executiv Direcţia Dezvoltare Afaceri şi Produse Retail.
BCR oferă un bonus de 0,25% peste dobânda standard clienţilor existenţi care deţin depozite în lei, cu dobânzi fixe, la termen de 1 lună, 2 luni sau 3 luni şi care îşi constituie depozit la termen de 12 luni în lei, cu dobândă fixă, urmare a închiderii depozitului/ depozitelor cu maturitate pe termen scurt de 1/2/3 luni.
 

Comentarii

comentarii