Acasă Actualitate Bear Complex: competiție cu sportivi de talie mondială, organizată de CrossFit Timișoara

Bear Complex: competiție cu sportivi de talie mondială, organizată de CrossFit Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 17 decembrie, CrossFit Timișoara organizează competiția Bear Complex, care va aduce într-o locație inedită zeci de sportivi de top din țară și străinătate. Evenimentul începe la ora 11, la sediul Porsche Timișoara, situat pe Calea Lugojului 136, Ghiroda, și se va întinde pe parcursul a aproximativ 6 ore.

„Nu mai puțin de 40 de echipe de 2 persoane, formate din sportivi de talie mondială, vor concura la categoriile RX si SCALED, femei și bărbați, premiindu-se în bani primele trei locuri la cele două categorii. Din lista cu sportivi de calibru mondial fac parte opt echipe din elita CrossFit-ului din Serbia, precum și echipe puternice din Romania, sportivi titrați, care au în palmares competiții de anvergură, precum CrossFit Games, care se desfășoară anual, în Statele Unite ale Americii”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

CrossFit Timisoara, organizatorul competitiei, are deja un oarecare renume și tradiție în domeniul fitnessului, deținând și singura sala de CrossFit din Timișoara afiliată la CrossFit.com. Aceasta a fost deschisa in urma cu 10 ani, pe strada Pestalozzi nr. 20 si este creată și reprezentată de Cornel Codreanu, sportiv situat pe locul 300 în clasamentul mondial CrossFit master, CF L2-Trainer si inițiatorul mișcării CrossFit în România. Practică acest sport de mai bine de 15 ani și s-a făcut remarcat, de-a lungul carierei, la numeroase competiții CrossFit din țară și din străinătate. Sportivul și-a adjudecat, printre altele, locul 1 la Romania Throwdown 2021, categoria Masters, locul 1 la Cup Spartanac, Belgrad 2019, si multe alte titluri la competiții din domeniu, a participat la numeroase cursuri de pregătire profesională și specializări multiple în domeniul sportului, reușind astfel să închege o comunitate extinsă peste granițele țării, dezvoltând relații de camaraderie la nivel mondial.

Locația concursului este pusă la dispoziție de Porsche Timișoara, sponsorul principal al competiției. Dacă adrenalina nu le este de ajuns, participanții se pot delecta și admirând superbele mașini de lux Audi si Porsche.

Sponsorii competitiei sunt: PORCHE TIMISOARA, CrossFit Timisoara,  Maxagro, BEGA Group, KingsBox, WeSki, Crypto.ro, AGIL, ARTOIL, COSO Construct, Sport N’Joy, Sparta Tacticals, Fit4Life sportclub, Cotontex, ANINOASATIM, MY PROTEIN, ORNELLA DESIGN, PAPA MOBIL, PERENNA.

Comentarii

comentarii