Acasă Actualitate Bebelușul care a fost confirmat Covid-19 la 9 zile după naștere s-a...

Bebelușul care a fost confirmat Covid-19 la 9 zile după naștere s-a vindecat. A fost externat când a împlinit 24 de zile de viaţă

2337
DISTRIBUIȚI

Un bebeluș, care la doar 9 zile de la naștere a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, s-a vindecat de Covid-19 și a fost externat din spitalul din Arad.

Bebelușul este cel mai tânăr pacient din România infectat cu coronavirus și avea doar 9 zile la momentul confirmării. Vineri, când a împlinit 24 de zile de viaţă, el a fost externat din spital, fiind vindecat.

„Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad – infectat cu virusul SARS CoV-2 – a fost externat în urmă cu câteva minute de pe Compartimentul de Boli Infecţioase Copii! Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile! Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă! Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii precum şi întregii echipe medicale, iar pacienţilor le dorim multă sănătate!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad.

Comentarii

comentarii