Acas─â Actualitate Bega Bulevard 2020 a sfidat pandemia COVID19 cu succes

Bega Bulevard 2020 a sfidat pandemia COVID19 cu succes

1546
DISTRIBUIȚI

├Än cadrul ├«ndr─âgitului festival Bega Bulevard 2020, concertele au constitui punctele de atrac╚Ťie pentru timi╚Öoreni, dar asta nu ├«nseamn─â c─â celelalte evenimente din program nu s-au bucurat de succes, de╚Öi ├«n limite mai restr├ónse, dat─â fiind situa╚Ťia actual─â dificil─â provocat─â de amenin╚Ťarea coronavirusului SARS-COV2.

Totu╚Öi, festivalul a reu╚Öit s─â ├«nfrunte pandemia cu succes, ├«n primele dou─â zile, iar timi╚Öorenii nu prea au sim╚Ťit amenin╚Ťarea coronavirusului sau nu au vrut s─â ├«i dea aten╚Ťie.

Astfel, ├«n prima zi, a festivalului, vineri, 11 septembrie, timi╚Öorenii s-au delectat cu parada ambarca┼úiunilor, la care au participat echipaje de la Club Nautic Banat, Club Sportiv ┼×colar nr. 1, Forma┼úiunea SALVO, ISU Banat, Societatea de Transport Public Timi┼čoara.

Mai t├órziu, de la 18:30, cei prezen╚Ťi au putut urm─âri un incendiar spectacol sus╚Ťinut de forma╚Ťiile Happy Flow, The Different Class, Peregrinii & Deep6Project ╚Öi AD Libitum Voice.

A doua zi a festivalului, s├ómb─ât─â, 12 septembrie, diminea╚Ť─â, de la ora 10.00, a avut loc Piti Show ÔÇô un spectacol interactiv ╚Öi mai multe ateliere pe diferite teme, unde timi╚Öorenii s-au implicat mai mult sau mai pu╚Ťin p├ón─â la ora 13.00.

Apoi, seara, de la ora 19:00, la o temperatur─â de peste 30 de grade, atmosfera a fost cu adev─ârat incendiar─â, c├ónd a ├«nceput un nou concert. De aceast─â dat─â sus╚Ťinut de IST, Allover, Amaris Agni ╚Öi Mihail.

├Än ultima zi, duminic─â, 13 septembrie, timi╚Öorenii dornici de a se distra ├«n aer liber pe malul Beg─âi, pot asista de la ora 10.00 la 11.30, Piti Show- spectacol interactiv, ├«mpreun─â cu micu╚Ťii din familie.
Va urma de la ora 11.30, Incubatorul de Artă în recital, alături de celebrele ateliere pe diferite teme.

Seara se va ├«ncheia apoteotic, c├ónd de la ora 19:00, va avea loc ultimul mare concert incendiar al acestei edi╚Ťii de succes Bega Bulevard 2020, sus╚Ťinut de Zoli Vee, The Skywalkers ╚Öi Tango Simfonic.

├Änc─â de la prima edi┼úie, Festivalul Bega Bulevard a dorit s─â atrag─â aten┼úia timi┼čorenilor asupra importan┼úei canalului Bega pentru ora┼č ┼či asupra posibilit─â┼úilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le ofer─â.

Festivalul a fost g├óndit astfel ├«nc├ót s─â pun─â ├«n eviden┼ú─â Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic ┼či va concentra, pe parcursul celor trei zile, activit─â┼úi culturale ┼či de divertisment.

Asta s-a ├«nt├ómplat ╚Öi ├«n aceast─â edi╚Ťie, de╚Öi manifestarea s-a desf─â╚Öurat ├«n plin─â pandemie de SARS-COV2 (COVID19).


Comentarii

comentarii