Acasă Monden/Lifestyle Ben Affleck și Justin Timberlake in “Runner, runner”

Ben Affleck și Justin Timberlake in “Runner, runner”

DISTRIBUIȚI

pokerActorul Ben Affleck și artistul Justin Timberlake urmează să joace rolurile principale într-un film despre lumea pokerului ilegal pe mize uriase. Filmul se va numi, cel mai probabil, “Runner, Runner” si promite sa fie o productie care sa scoata la iveala secrete din undergroundul unei lumi in care sume de milioane de dolari se pierd si se castiga in cateva secunde. „Runner, Runner” urmeaza sa fie regizat de Brad Furman.

Detalii despre personaje nu exista inca. Scenariul este scris de David Levien și Brian Koppelman, cei care au produs și filmele „Mike, Teddy KGB” sau „Worm”. Se aude, de asemenea, ca Leonardo DiCaprio, si el un impatimit al jocului de poker, va fi printre producatorii filmului. Deoarece Timberlake și Affleck sunt deja implicați în proiecte cinematografice aflate în ultimele faze de producție, programul filmărilor si data lansării filmului “Runner, Runner” urmează să fie stabilite în viitor.

David Levien și Brian Koppelman sunt cunoscuți în lumea pokerului pentru scenariul filmului „Rounders”, o productie cu un impact major în rândul pokeriștilor. Dacă „Rounders” a fost difuzat în cinematografe în 1998, „Runner, Runner” va marca un nou episod al pokerului și al gamingului, deoarece în ultimii ani lumea jocurilor de noroc s-a schimbat radical odată cu pokerul online și nu numai.

Comentarii

comentarii