Acasă Actualitate Beneficiarii cazați în containerele de la Pădurea Verde își fac grădină de...

Beneficiarii cazați în containerele de la Pădurea Verde își fac grădină de legume și flori, cu sprijinul timișorenilor

411
DISTRIBUIȚI

Dacă săptămâna trecută beneficiarii Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au adunat gunoaie de pe platourile din zona Pădurea Verde, din această săptămâna ei amenajează în incinta centrului o minigrădină de legume și flori.

Semințele, răsădurile și florile au fost obținute din sponsorizări. Roabă și uneltele au fost luate cu împrumut. Motivați, cei 19 beneficiari cazați în aceste zile în containerele de pe Avram Imbroane s-au mobilizat și au descoperit câte ceva din tainele grădinăritului.

Acțiunile de acest gen vor continuă în zilele care urmează. Cu toții au primit, luni, haine oferite prin generozitatea timișorenilor care s-au alăturat campaniei “Tu poți renunța?” constând în îmbrăcăminte și încălțăminte.

“Intenționăm să amenajăm în curtea centrului un umbrar cu mese și scaune, care să permită beneficiarilor să participe la activități în aer liber. Țin să mulțumesc tuturor sponsorilor și oamenilor care ne susțin în realizarea obiectivelor noastre. Reintegrarea socială a persoanelor care ajung la noi în centru reprezintă o activitate complexă și ne bucurăm pentru reușită fiecărui caz”, a spus Mihai Nedelea, șeful centrului.

Comentarii

comentarii