Acasă Eveniment Best Gamer Counter Strike la IuliusMall

Best Gamer Counter Strike la IuliusMall

DISTRIBUIȚI

Counter StrikeÎn acest week-end (9-10 mai 2009), IuliusMall Timişoara va organiza pentru cei ce vor  să-şi demonstreze îndemânarea, cea de-a V-a ediţie a competiţiei Best Gamer Counter Strike. Înscrierile la concurs se fac până în 8 mai, ora 16.00 la Centrul Info din IuliusMall, pe baza buletinului de identitate şi a unui bon de cumpărături de minim 10 lei de la magazinul Altex. Echipele sunt formate din 2 concurenţi. Echipele vor fi recompensate cu premii substanţiale, astfel: locul I va primi cec-uri cadou pentru cumpărături în IuliusMall în valoare de 1.500 lei, locul II primeşte cec-uri în valoare de 1.000 lei, iar cea de-a III a echipă clasată va primi 500 lei.
Competiţia se va desfăşura în IuliusMall, zona Sarra Blu, sâmbătă şi duminică de la ora 11.00, confruntarea dintre echipe putând fi vizionată şi pe ecranul amplasat în locaţie.
Counter Strike este unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator la nivel mondial. Este un joc din categoria shooter care simulează cât mai realist scenele de luptă, detaliile grafice fiind prezentate la standarde înalte.

Comentarii

comentarii