Acasă Eveniment Bețivul care a lovit o ambulanţa şi a fugit va fi cercetat...

Bețivul care a lovit o ambulanţa şi a fugit va fi cercetat sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a lovit aseară o ambulanţă în misiune şi a fugit, a fost reţinut de poliţişti şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad.

„În baza probatoriului administrat, conducătorul auto de 61 de ani, implicat ieri în evenimentul rutier şi reţinut de poliţiştii Biroului rutier, a fost prezentat astăzi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat inspector principal de poliţie, Lorena Radu. Poliţiştii spun că bărbatul a consumat o cantitate mare de alcool. „Rezultatul alcoolemiei din sânge a ieşit de 2,10 grame alcool pur în sânge şi 1,95 la a doua probă”, a declarat inspector principal de poliţie, Lorena Radu.

Magistraţii Judecătoriei Arad au decis aplicarea măsurii controlului judiciar pe termen de 60 de zile pe numele bărbatului care, aflat sub influenţa alcoolului şi conducând fără a avea permis, a accidentat ambulanţa.

Comentarii

comentarii