Acasă Actualitate Bijutier care fură clienții și brânză cu gândaci. Descoperiri șocante în urma...

Bijutier care fură clienții și brânză cu gândaci. Descoperiri șocante în urma controalelor ANPC de la Lugoj – video

DISTRIBUIȚI

Sefii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au facut publice, joi dimineata, primele imagini din timpul controalelor efectuate la Lugoj.

Miercuri, zeci de comisari din mai multe judete, au luat la puricat mai multe societati comerciale din Lugoj, pentru a verifica daca sunt respectate normele privind protectia consumatorilor. Actiunea, una fara precedent, este coordonata de sefii ANPC, Horia Constantinescu si Paul Anghel. Cel din urma, a facut publice imagini surprinse in timpul controlului in piata “Timisul”.

Clientilor le era oferita spre vanzare branza, langa care zacea mort un gandac. Concluzia generala a inspectorilor a fost ca lactatele erau vandute in conditii insalubre.

 

Alte imagini prezinta cum un cunoscut bijutier din Lugoj isi inseala clientii.

Echipele de control au inchis miercuri mai multe restaurante si magazine pentru abateri de la lege si au aplicat amenzi, iar controalele vor continua si in aceste zile. Bilantul acestora este asteptat la finalul actiunii, in care sunt angrenati toti comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis, dar si comisari veniti din alte judete, scrie lugojinfo.ro.

Comentarii

comentarii