Acasă Sport Biletele pentru meciul FC Timişoara-Steaua s-au epuizat în două zile

Biletele pentru meciul FC Timişoara-Steaua s-au epuizat în două zile

427
DISTRIBUIȚI

 Interesul pentru partida FC Timişoara – Steaua, programată sâmbătă, a fost foarte mare, cele 26.000 de bilete puse în vânzare pentru partida din etapa a XXIII-a a Ligii I fiind epuizate în două zile. Meciul a fost promovat prin postere şi chiar printr-un clip video creat special pentru această partidă, iar reclama a avut efectul scontat, toate cele 26.000 de bilete puse în vânzare miercuri fiind deja epuizate astăzi la prânz.

 La această cifră se adaugă cele 2.000 de bilete rezervate suporterilor Stelei, plus abonaţii clubului bănăţean. "Nu ne aşteptam să se vândă atât de repede biletele. Ieri s-au vândut practic toate tichetele la peluză şi la Tribuna a II-a, iar astăzi mai erau în vânzare doar bilete la Tribuna I", a spus Florin Ilie, responsabilul din cadrul clubului cu vânzarea biletelor. 

Joi după-amiază, zeci de suporteri s-au adunat la stadion pentru a afla dacă mai sunt sau nu bilete, iar în oraş au apărut deja speculanţi care oferă tichete la suprapreţ. Jucătorii timişoreni sunt încântaţi de interesul pentru meciul programat sâmbătă, la ora 19:30. "Pentru noi a fost o mare bucurie când am auzit că nu mai sunt bilete. Ne bucură interesul publicului, asta ne-am dorit mereu, să vină lumea la stadion, să ne încurajeze, pentru că avem mare nevoie de sprijinul lor. Mă bucură foamea de fotbal a suporterilor, mă bucur că a revenit lumea la stadion, sper să nu-i dezamăgim. Sper ca la final să ne bucurăm împreună. Cred că suporterii simt că este un moment favorabil, evoluţiile noastre din ultimul timp dau încredere", a spus căpitanul Dan Alexa. Partida FC Timişoara – Steaua va avea loc sâmbătă, de la ora 19.30, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.
 

Comentarii

comentarii