Acasă Economic BIOmarkt von Gustav te trimite într-un BIOresort din Austria

BIOmarkt von Gustav te trimite într-un BIOresort din Austria

520
DISTRIBUIȚI

În perioada 22 ianuarie – 15martie, BIOmarkt von Gustav, primul magazin BIO din România, oferă clienţilor săi fideli şansa de a pleca într-un weekend de vis pentru două persoane într-un resort 100% BIO din Austria.
Campania „Excursia ta BIO” este destinată iubitorilor de BIO şi clienţilor BIOmarkt şi presupune că orice coş de cumpărături ce depăşeşte valoarea de 50 de lei îşi califică automat posesorul în cursa pentru un weekend de relaxare şi răsfăţ cu tot ceea ce are natura mai frumos de oferit, într-un resort BIO din Austria. În plus, campania oferă un produs BIO cadou în valoare de 8 lei.
Fericiţii câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 16 martie, urmând ca în perioada 26 – 28 martie să se bucure de premiul câştigat.
În perioada campanie, toţi cei care se află la prima cumpărătură BIO, indiferent de valoarea produselor achiziţionate, primesc un detergent de vase BIO cadou. La a doua vizită în magazin, cumpărăturile ce depăşesc suma de 40 de lei sunt răsplătite cu un produs BIO în valoare de 8 lei.
BIOmarkt von Gustav îşi aşteaptă clienţii zilnic, între orele 10 – 22, în Iulius Mall Timişoara cu o paletă largă de produse alimentare proaspete, cu promoţii şi ingrediente deosebite, pentru cele mai sofisticate gusturi culinare.
Oferta magazinului este foarte variată, cuprinzând peste 900 de articole: produse food fresh (fructe, legume, lactate, mezeluri, pâine), produse food uscate (ulei, zahăr, cereale, dulciuri), produse pentru bebeluşi şi copii, produse cosmetice şi detergenţi.

Comentarii

comentarii