Acasă Politica Biroul Politic Județean al PNL Timiș are doi noi membri: Paul Ciucur...

Biroul Politic Județean al PNL Timiș are doi noi membri: Paul Ciucur și Dan Vîrtosu

DISTRIBUIȚI
Alin Nica și Paul Ciucur

Începând de marți, 8 noiembrie, Biroul Politic Județean al PNL Timiș a fost completat cu doi membri noi. Este vorba despre avocatul Paul Ciucur și viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Giroc, Dan Vîrtosu.

Paul Ciucur coordonează Comisia de Justiție a PNL Timiș, fiind cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din Timișoara. Este specializat pe dreptul sportului, inclusiv antidoping, drept administrativ fiscal și politici publice, fiind avocatul mai multor federații sportive și sindicate naționale, membru în comisii de arbitraj naționale și internaționale. Pe de altă parte, Dan Vîrtosu conduce, deocamdată ca „interimar” – după decesul lui Ionel Toma – a treia localitate ca mărime din județ, Giroc. De profesie, Vîrtosu este medic veterinar.

Dan Vîrtosu

„Paul Ciucur conduce una dintre cele mai active comisii ale partidului, cea de Justiție. A venit cu propuneri semnificative la legile justiției. Aceste inițiative au fost apreciate și vor fi luate în considerare ulterior pe alte inițiative parlamentare. (…) La Giroc trebuie să confirmăm statutul politic pe care îl avem. Sunt probleme din trecut care se răsfrâng la administrația de acum. Este cu atât mai meritoriu faptul că Dan Vîrtosu conduce această comună, până vor fi alegeri parțiale, singur, nu are un ajutor, ca viceprimar. Pentru PNL Timiș, Girocul este foarte important, un obiectiv strategic și țintă pentru 2024”, transmite Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Comentarii

comentarii