Acasă Actualitate Black Box, cel mai mare club de bowling şi biliard din Timişoara,...

Black Box, cel mai mare club de bowling şi biliard din Timişoara, se deschide la Iulius Mall

2571
DISTRIBUIȚI

Black Box, cel mai modern şi cel mai mare club de bowling şi biliard din Timişoara îşi deschide porţile vineri, 2 aprilie la Iulius Mall.
Situat în fosta locaţie a food court-ului Almondo, Black Box ocupă o suprafaţă generoasă de 2.421 mp, pentru a cărei amenajare s-au investit 1,5 milioane euro. Clubul se adresează celor care doresc să îşi petreacă timpul liber împreună cu prietenii, dar şi profesioniştilor în domeniu.
Black Box pune la dispoziţia clienţilor săi 6 piste de bowling, 20 de mese de biliard, 5 aparate pentru darts, o masă de snooker şi peste 20 de simulatoare de jocuri electronice pentru copii. În plus, iubitorii de distracţie vor avea la dispoziţie şi un bar cu 272 de locuri unde se pot relaxa.
“Toate echipamentele sunt de ultimă generaţie, fiind achiziţionate de la cei mai mari producători de pe piaţa mondială. Pistele de bowling sunt aduse din SUA, iar mesele de biliard şi cea de snooker din Spania”, a declarat Virgil Branga, directorul general al S.C. CLUB S.R.L., operatorul clubului de bowling şi biliard.
Black Box a fost gândit până la cel mai mic detaliu, mobilierul fiind comandat din Ungaria, iar mocheta personalizată din Germania. Programul de funcţionare este extins, de luni până joi şi duminică în intervalul 10.00 – 03.00, iar vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 până la 04.00. Doritorii de distracţie pot face şi rezervări online pe site-ul Black Box: www.clubblackbox.ro. Tarifele pornesc de la 17 lei/oră pentru biliard şi de la 55 lei/oră pentru bowling.
 

Comentarii

comentarii