Acasă National Blaga: ACL nu are nevoie de binecuvântarea nimănui, Băsescu să aibă grijă...

Blaga: ACL nu are nevoie de binecuvântarea nimănui, Băsescu să aibă grijă cu Udrea de PMP

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Băsescu “să aibă grijă cu doamna Udrea de PMP”, pentru că ACL “nu are nevoie de binecuvântarea nimănui”, a declarat, miercuri, preşedintele PDL Vasile Blaga, după prima şedinţă a Consiliului de conducere al ACL.

Blaga nu crede că Traian Băsescu este printre aceia care se bucură de “noua construcţie” ACL, dar Alianţa “nu a avut nevoie de binecuvântarea nimănui”.

“Nu avem nevoie de sfaturile nimănui. Ştim ce avem de făcut suntem oameni responsabili. O să avem luni un candidat la preşedinţie, o să avem şi candidat de prim ministru cum scrie în protocol. Noi suntem pe drumul nostru, dânsul (Băsescu – n.r.) să aibă grijă cu doamna Udrea de PMP. Are de ce avea grijă”, a precizat Vasile Blaga într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele PNL Klaus Iohannis.

În legătură cu declaraţia preşedintelui Traian Băsescu care susţinea că sunt secrete ascunse în CV-urile candidaţilor la prezidenţiale, Vasile Blaga a afirmat că “ar fi obligatoriu” ca şeful statului “să le spună”.

“Cred că ar fi obligatoriu să le spună. Deci, dacă are astfel de informaţii preşedintele, este obligatoriu să le spună pentru că altfel ar putea fi considerate cum aţi sugerat şi dumneavoastră elemente de presiune asupra unor oamenii, ceea ce nu este corect. Pe de altă parte, să nu-şi facă griji nici dânsul şi nici alţii asupra parcursului noului PNL. Această construcţie merge înainte, ştiu că nu se bucură mulţi de asta”, a adăugat Blaga.

Unii candidaţi la Preşedinţie au lucruri ascunse în CV şi au aparţinut “de anumite instituţii”, lucruri pe care alegătorii trebuie să le ştie, a declarat, marţi, preşedintele Traian Băsescu, subliniind că pe unii îi va “dezbrăca public”.

“Pe unii dintre ei îi voi dezbrăca public, vă asigur de asta, pentru că, de exemplu, sunt candidaţi deja anunţaţi care au lucruri ascunse în CV-ul lor. Sunt lucruri pe care le tăinuiesc, nu le spun. Ori cetăţenii trebuie să ştie despre orice candidat tot. Tot ce-i important, nu vorbesc de relaţia din familie, nu se bagă nimeni în familia nimănui, în relaţiile private ale nimănui, dar când ai aparţinut de anumite instituţii şi nu-ţi treci în CV şi vrei să devii preşedintele României, acest lucru n-ai voie să-l faci”, a afirmat Traian Băsescu, la B1 tv.

Mediafax

Comentarii

comentarii