Acasă Actualitate Blasfemie! USR-iștii din Primăria Timișoara, deranjați de „behăitul” slujbelor de la Catedrala...

Blasfemie! USR-iștii din Primăria Timișoara, deranjați de „behăitul” slujbelor de la Catedrala Mitropolitană

DISTRIBUIȚI

USR-istul Răzvan Popescu, unul dintre apropiații primarului Dominic Fritz, a creat un scandal imens în Timișoara, după ce și-a permis să compare slujbele religioase de la Catedrala Metropolitană cu un „behăit zilnic”.

Răzvan Popescu este unul din consilierii de clasa I din Compartimentul Atelier de Urbanism al Primăriei Timișoara. Deranjat de utrenia de la Catedrala Metropolitană, aflată peste drum de sediul Primăriei Timișoara, el și-a permis să compare volumul muzicii peste limitele legale de la cluburile de pe malurile Begăi, cu slujba ce se aude din boxele aflate la catedrală.

Într-o discuție pe un grup de whatsapp, angajatul primăriei Popescu a  scris: „Cluburile ca cluburile, dar de behăitul zilnic de dimineață ce iese din boxele de la Catedrală nu comentează nimeni? Mă simt mai ceva ca la Mecca”.

Răspunsul a venit imediat, de la un alt USR-ist de frunte Gabriel Almăjan, arhitectul-șef al orașului. „Și s-a lăsat tăcerea”, a scris acesta.

În discuție s-a mai băgat în seamă și Alexandra Irimia, de la Timișoara Tour Guide (a cărei ”imagine” sugestivă o puteți vedea mai jos), care s-a scandalizat de patul că o întreabă turiștii despre catedrală ”dacă e moschee” și că ”povestea cu revoluția e tot mai pe fast forward, dacă mai e”.

Comentarii

comentarii