Acasă Economic Blue Air introduce serviciul de check-in online

Blue Air introduce serviciul de check-in online

270
DISTRIBUIȚI

Începând din 1 iulie, pasagerii Blue Air pot realiza formalităţile de check-in prin Internet, cu până la 3 ore înainte de plecare. Acest serviciu gratuit a fost introdus iniţial pentru zborurile Blue Air cu plecare din Bucureşti, Sibiu şi Bacău.
Serviciul de check-in online este disponibil cu maxim 14 zile şi cu până la 3 ore înainte de plecare. Pasagerii trebuie să printeze apoi cardul de îmbarcare şi să se prezinte la aeroport cu 60, respectiv 90 de minute înainte de ora programată pentru decolare (60 de minute pentru pasagerii care călătoresc doar cu bagaj de mână şi 90 de minute pentru cei care au şi bagaj de cală).
„Prin introducerea serviciului de check-in online pentru toţi pasagerii noştri vom exclude stresul cozilor şi al aglomeraţiei din aeroport. Procesul este foarte simplu, include doar câţiva paşi care pot fi completaţi în câteva minute.”, declară Sherif Ussama, director general al Blue Air.
Pentru a încuraja folosirea serviciului de check-in online şi pentru a fluidiza traficul de pasageri din aeroport, Blue Air va introduce începând cu 1 iulie 2010 o taxa de check-in la aeroport. Pasagerii care optează pentru check-in în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere sau prin Call Center vor plăti 5 euro. Pentru check-in în aeroport  (înainte de plecare) se percepe o taxă de 10 Euro. Această taxă se percepe doar pentru cursele pentru care pasagerii au opţiunea de check-in online (cursele cu plecare din Bucureşti, Sibiu şi Bacău).

Comentarii

comentarii