Acasă Economic Blue Air introduce taxa universală pentru bagaje

Blue Air introduce taxa universală pentru bagaje

402
DISTRIBUIȚI

Blue Air a decis să opereze o schimbare importantă în privinţa politicii sale de preţuri pentru bagajele de cală. Clienţii care îşi vor rezerva bilete începând cu 21 mai 2010 vor plăti doar 10 euro pentru fiecare bagaj de cală.
Pentru zborurile Blue Air operate cu aeronave Boeing 737, fiecare călător va putea transporta 4 bagaje în limita a 32 de kilograme fiecare. În cazul zborurilor efectuate cu aeronave SAAB 340, limita este de un bagaj de cală de maxim 20 de kilograme pentru fiecare client. În plus, clienţii Blue Air vor putea purta pe zborurile companiei un bagaj de mână de maxim 7 kilograme şi un laptop fără a mai plăti costuri suplimentare.
Sherif Ussama, Director General al Blue Air, vede în noua politică de preţuri un răspuns firesc la nevoile exprimate de călătorii companiei: „Decizia în privinţa preţului universal pentru bagaje de cală a fost luată pentru a ţine pasul cu nevoile clienţilor noştri. Considerăm că noua politică de preţuri va face achiziţionarea unui bilet mult mai simplă şi mult mai accesibilă”.
Preţul universal de 10 euro pentru fiecare bagaj de cală este valabil când taxa este plătită în momentul rezervării biletului. Dacă este plătită la aeroport, taxa pentru un bagaj este de 20 de euro.
 

Comentarii

comentarii