Acasă Eveniment BMW seria 7, confiscat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Nădlac...

BMW seria 7, confiscat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

329
DISTRIBUIȚI

Ieri seară, polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au indisponibilizat un autoturism BMW seria 7, în valoare de 12.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania. La volanul mașinii înmatriculate tot în Germania era cetăţeanul român G.R, în vârstă de 22 de ani. Acesta dorea să iasă din țară.

Totuși, la verificările în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat faptul că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alerta fiind introdusă de autorităţile din Germania în data de 7 februarie 2020. Șoferul autoturismului a declarat că nu știa acest lucru, el cumpărând mașina în urmă cu aproximativ trei luni de la un cetăţean turc, în schimbul sumei de 12.000 de euro.

„În cauză, autoturismul în valoare de 12.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii