Acasă Cultura Bookfest 2022 aduce la Timișoara peste 50 de evenimente și peste 40...

Bookfest 2022 aduce la Timișoara peste 50 de evenimente și peste 40 scriitori

DISTRIBUIȚI

Primul salon de carte Bookfest de după încheierea stării de alertă se deschide joia viitoare la Centrul de Afaceri din Timișoara (bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22), intrarea publicului fiind, ca de obicei, gratuită.

Bookfest 2022 aduce peste 50 de evenimente în patru zile de sărbătoare a cărții la Timișoara, între 31 martie și 3 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri.

Peste 40 dintre cei mai cunoscuți autori vor fi prezenți la Bookfest Timișoara, ediția a IX-a 2022.

Concert al formației timișorene Blazzaj chiar în prima zi de Bookfest Timișoara. Timișorenii vor fi cei mai răsfățați dintre cititorii din România la acest final de lună martie.

Cel puțin 50 de evenimente la care vor participa peste 40 dintre cei mai cunoscuți scriitori din România îi așteaptă pe timișorenii dornici de un eveniment de înaltă ținută culturală.

Dacă vreți să vă întâlniți cu și să luați autografe de la Mircea Cărtărescu, Armand Goșu, Ioana Pârvulescu, Tatiana Niculescu, Ioana Nicolaie, Dan Lungu, Radu Paraschivescu, Veronica D. Niculescu, Alexandru Stermin, Cristian Presură, Radu Oltean, Bogdan Munteanu, alături de cei mai cunoscuți autori timișoreni ca Mircea Mihăieș, Smaranda Vultur, Viorel Marineasa, Brândușa Armanca, Robert Șerban, Cristina Chevereșan, Melania Cincea, Daniela Rațiu, Borco Ilin, Radu Pavel Gheo, Claudiu Arieșan sau Dan Negrescu, atunci Bookfest Timișoara este locul unde trebuie să fiți de pe 31 martie și până pe 3 aprilie.

Pe lângă lansările de carte și sesiunile de autografe, vizitatorii de la Bookfest Timișoara vor avea ocazia să asiste și la un concert de jazz, cu bine-cunoscuta trupă timișoreană Blazzaj.

Maratonul de lansări începe pe scena Bookfest chiar după deschiderea oficială a celei de-a noua ediții a Salonului de Carte Bookfest Timișoara, care va avea loc joi31 martie, de la ora 12, și la care au fost invitați președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz.

 

Comentarii

comentarii