Acasă Eveniment Boschetarii din Cazarma „U” s-au tăiat pe capete

Boschetarii din Cazarma „U” s-au tăiat pe capete

604
DISTRIBUIȚI

Şeful Poliţiei Timiş pune mascaţii pe vagabonzii violenţi din oraş…
Emblema hard a cerşetorilor din Timişoara, boschetarul fără picioare, care poate fi văzut, adesea, târându-se prin intersecţiile din oraş, a provocat un nou circ monstru. De această dată a înfipt cuţitul în doi confraţi de suferinţă, casaţi ad-hoc în ruina Cazarmei „U” din Piaţa Mărăşti. Ciungul cu patima alcoolului este o veche cunoştinţă a oamenilor legii. Nimeni nu ştie de unde a plecat scandalul, cert este că trei boschetari au ajuns de urgenţă la spital. Unul dintre ei se afla în comă, după ce a fost lovit cu un cuţit

Milă de cuţitar…

Adevăratul război declanşa marţ în jurul prânzulu de boschetarii „cazaţi” în cazarma „U” s-a lăsat cu capete sparte şi răni adânci, provocate de lama unui cuţit. Poliţiştii şi un echipaj SMURD, ajunşi rapid la faţa locului, au cerut ajutorul unor jandarmi aflaţi în trecere, pentru a aplana scandalul şi a duce răniţii de urgenţă la spital. „Din primele informaţii se pare că scandalul a pornit de la un om al străzii, cunoscut în oraş ca şi cuţitar şi scandalagiu. Este vorba de cerşetorul fără picioare, care locuia împreună cu tatăl său în cazarma din Mărăşti. Acesta a agresat cu un cuţit mai mulţi colegi de suferinţă. Unul dintre ei a fost transportat în comă la spital”, spune locotenent-colonel Daniela Stanciu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

Vin mascaţii!

Scandalul de marţi nu este o premieră pentru vecinii colosului lăsat în paragină din Piaţa Mărăşti. Oamenii locului spun că boschetarii beţi sau drogaţi declanşează aproape zilnic încăierări între zidurile cazarmei. De această dată, poliţia a intervenit pentru că scandalul s-a mutat în curtea cazarmei. Chiar dacă, teoretic, cazarma este închisă, noapte de noapte, zeci de boschetari îşi fac culcuşul aici. Mai mulţi oameni ai străzii care au participat la bătaia generală de marţi au fost duşi la poliţie, pentru a fi audiaţi. Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş, promite măsuri extreme. „Împreună cu poliţia comunitară, vom declanşa ample acţiuni în zonă, de stopare a cerşetoriei şi de oprire a acţiunilor violente provocate de oamenii străzii în acea zonă. Dacă va fi nevoie, vom trimite şi mascaţii, pentru a calma spiritele. Gesturile violente ale cerşetorilor au depăşit orice limită”, susţine comsiarul-şef Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş.

Comentarii

comentarii