Acasă Actualitate Botez ”exploziv” al fiicei omului de afaceri Dan Pintilie. La petrecere a...

Botez ”exploziv” al fiicei omului de afaceri Dan Pintilie. La petrecere a participat si AUR-arul George Simion. UPDATE: George Simion dezminte informația

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai ”explozivi ”oameni de afaceri din Romania, patronul firmei Fireshow din Sacalz, Dan Pintilie, a intrat in marea familie a social-democratilor. Si nu oricum, ci brat la brat cu Alfred Simonis, liderul PSD Timis, care a acceptat rolul crestinesc de nas pentru Iris Anastasia, ultima dintre cele trei fetite ale milionarului.

Botezul micutei Iris Anastasia a avut loc, ieri, la Biserica Pogorarea Sfantului Duh din cartierul Dacia, iar petrecerea a fost organizata la selectul restaurant Valery 3, din Mosnita Noua, unde, alaturi de invitatii omului de afaceri si ai sotiei sale, de profesie medic.

Printre figurile politice celebre care l-au onorat cu prezenta pe taticul Dan Pintilie a fost si George Simion, liderul AUR.

Lumea a dansat pe melodiile unei trupe aduse tocmai din Bacau, orasul moldav unde cel mai important producator si comerciant de artificii din Romania, Dan Pintilie, construieste un depozit logistic, pentru distributia marfurilor in toata Moldova.

La finalul petrecerii, cum era de asteptat, cerul localitatii Mosnita Noua a fost brazdat de cel mai frumos joc de artificii vazut vreodata in aceasta parte a Banatului, cu zeci de inimi de foc care au ornat perdeaua multicolora de petarde, rachete, bombe si alte obiecte pirotehnice din arsenalul Fireshow, scrie impactpress.ro.

UPDATE: George Simion dezminte informația că ar fi participat la botezul fiicei omului de afaceri Dan Pintilie.

”Nu am fost invitat și nu am participat la eveniment. În ziua aceea am fost în județul Neamț”, ne-a declarat Simion.  

Comentarii

comentarii