Acasă Politica BPN a schimbat lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare: Petru Roman, înlocuit...

BPN a schimbat lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare: Petru Roman, înlocuit de Claudiu Chira, pe motiv de ”integritate”

2466
DISTRIBUIȚI

Listele liberalilor din Timiș pentru alegerile parlamentare din, cel mai probabil, 6 decembrie au fost definitivate, nu fără a fi modificate înainte ca Biroul Permanent Național al PNL să le aprobe. Astfel, Petru Roman, numele impus de forul primarilor, el însuși primar reales la Deta, a fost înlocuit de Claudiu Chira, pe locul 4, pe lista pentru Camera Deputaților. Motivele pentru care s-a întâmplat acest lucru sunt „criteriile de integritate”.

„BPN a restabilit lista inițială pe care am propus-o organizației județene, domnul Petru Roman fiind înlocuit, date fiind criteriile de integritate. Domnul Petru Roman a fost votat în forul primarilor, drept candidat pentru Parlamentul României, pentru locul 4, colegii mei, care și-au exprimat această opțiune, neavând cel mai probabil toate informațiile necesare.

De astăzi, PNL Timiș are o listă definitivă de candidați și consider că avem o îmbinare perfectă de experiență și tinerețe pe listele pentru Senat și Camera Deputaților. La Senat, experiența doamnei senator Alina Gorghiu, cel mai activ parlamentar de Timiș, cu peste 80 de inițiative legislative, este completată de tinerețea și entuziasmul omului de afaceri Ionuț Gaiță.

La Camera Deputaților, cei doi lideri, Marilen Pirtea, care în mandatul 2016-2020 a avut peste 50 de inițiative legislative, și Ben-Oni Ardelean, primesc ajutorul mai tinerilor Cosmin Șandru, președinte TNL Timiș, Claudiu Chira, fost prim-vicepreședinte al PNL Timișoara și vicepreședinte TNL la nivel național, și Ciprian Bogdan, consilier europarlamentar. Cosmin Șandru este un tânăr om de afaceri, Ciprian Bogdan are experiența a șase ani de Parlament European, iar cu Claudiu Chira lucrez de aproape doi ani, fiind directorul Societății de Administrare a Domeniului Public și Privat din Dudeștii Noi”, spune președintele interimar PNL Timiș, Alin Nica.

Comentarii

comentarii