Acasă Actualitate Brandul 4F deschide primul magazin din Timișoara, pe 18 noiembrie, la Timișoara...

Brandul 4F deschide primul magazin din Timișoara, pe 18 noiembrie, la Timișoara Shopping City

DISTRIBUIȚI

Brandul polonez 4F își extinde lanțul de magazine staționare cu un magazin în premieră la Timișoara. Marea deschidere din Shopping City Timișoara va avea loc pe 18 noiembrie și va coincide cu debutul promoțiilor de Black Friday, clienții bucurându-se de 40% reducere la toată gama de îmbrăcăminte și accesorii sportive.

Gama 4F include îmbrăcăminte și accesorii pentru toți pasionații de sport, indiferent de grupa de vârstă și sportul preferat, inclusiv accesorii sportive. Clienții pot experimenta, de asemenea, cele mai recente linii de stil sportiv și de antrenament ale mărcii și colecția 4F Junior pentru cei mai tineri – „League of Fun!”.

Brandul 4F a pregătit oferte speciale pentru clienții săi. În ziua deschiderii, clienții vor avea oportunitatea unică de a cumpăra produsele cu un discount de Black Friday. Întreaga colecție va participa la promoție, așa că este șansa perfectă de a vă reîmprospăta garderoba de iarnă. 4f a pregatit și câte o supriză pentru primii 20 de clienți.

4F este un brand polonez în creștere rapidă, prezent în majoritatea țărilor europene. În România, în centrele comerciale din rețeaua NEPI Rockcastle, brandul are magazine la Mega Mall București și Promenada, Constanța City Park Mall, Ploiești Shopping City, Râmnicu Vâlcea Shopping City și Târgu Mureș Shopping City.

România nu este singura piață europeană, pe care brandul vrea să o dezvolte. Magazinele 4F sunt prezente în Lituania, Letonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Islanda, Portugalia și Qatar, printre altele.

Magazinele sunt unități moderne în care experiența clienților este pe primul loc. Interiorul lor este inspirat de tehnologii futuriste și digitale. Decorul este aranjat în forme simple și moderne care aprofundează percepția asupra interiorului – inclusiv iluminat cu led și materiale reflectorizante precum oțel, oglinzi, dar și lemn.

4F este un sponsor al echipelor olimpice și paralimpice și al mai multor comitete europene, printre altele, comitetul olimpic polonez, croat și grec. 4F colaborează, de asemenea, cu asociații sportive poloneze și europene, de exemplu Asociația de schi poloneză sau echipa cehă de sărituri cu schiurile.

Brandul 4F este deținut de OTCF, o companie poloneză implicată în crearea, producția și vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii sportive de ultimă generație. 4F înseamnă calitate, tehnologie și materiale cu designul modern. Liniile de îmbrăcăminte oferă produse potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru purtarea de zi cu zi. Nu contează dacă ești profesionist sau amator – 4F sprijină pe toată lumea!

Brandul oferă echipamente pentru diverse sporturi, inclusiv alergare, ciclism, fitness, schi și tenis. Promovarea unui stil de viață activ și a competiției sportive în spiritul fair-play-ului este datoria de zi cu zi a 4F.

Magazinul de îmbrăcăminte 4F include: jachete sport, hanorace sport, echipament fitness, echipament alergare, îmbrăcăminte pentru ciclism, fleeces, tricouri, pantofi sport, genți, lenjerie sport și toate accesoriile de sport și de călătorie.

Pentru iubitorii de munte, există colecțiile de trekking și accesorii pentru drumeții și deja cunoscutele colecții de schi și snowboard, cuprinzând pantaloni și jachete de schi, îmbrăcăminte softshell, lenjerie termică și întreaga gamă de accesorii necesare acestor sporturi: căști, mănuși, ochelari.

Noul magazin 4F din Timișoara Shopping City va începe să funcționeze pe 18 noiembrie și va fi deschis în timpul programului de funcționare al centrului comercial.

Comentarii

comentarii